l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Image Alt

De Praktijk

Geschiedenis

In 1992 start Henk Deen zijn praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie aan de César Francklaan 8 te Heemstede.

Zijn idee was om een nieuwe vorm van fysiotherapie te realiseren. Hij was het niet eens met de passieve manier van behandelen. Zijn droom was om een praktijk neer te zetten waarbij met meerdere disciplines gewerkt kon worden en om korte lijnen te hebben met diverse specialisten. Een praktijk waar patiënten actief aan hun herstel konden werken en waar preventie een belangrijke rol speelt. Hij was van mening dat praktijken als bedrijf gerund moesten worden en dat marktwerking een belangrijke rol zou gaan spelen. Daarnaast vond hij dat kwaliteit het allerbelangrijkst is, zowel in behandeling als in bedrijfsvoering.

Na aanvankelijk eerst het huren van gymzalen kwam al snel een tweede vestiging aan de Meijerslaan 298 in Westerduin. Hierna volgde de grotere vestiging aan de Meijerslaan 258. In januari 2010 ging een droom in vervulling met de vestiging in het Spaarne Ziekenhuis Heemstede.
In 2007 behaalde Praktijk DEEN. als 10e praktijk in Nederland het HKZ-Iso certificaat en in dit zelfde jaar de Plus status voor verzekeraars. De komende jaren zal Praktijk DEEN. zich richten op innovatie van zorg.

Het kerndoel voor de komende jaren: Zo efficiënt mogelijk gezond worden en gezond blijven met behoud van de hoogste kwaliteit.

Henk Deen
Directeur, Fysiotherapeut, Master manueel therapeut
f