l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Image Alt

Postpartum groep

Postpartum groep

Tijdens de bevalling heeft jouw lijf een gigantische prestatie geleverd. Het wordt niet voor niets vergeleken met het rennen van een marathon. Dat heeft logischerwijs tijd nodig om te herstellen.

 

Naar mate je wat verder komt in het herstel, kan het zijn dat je graag weer fitter wil worden of weer wil gaan sporten. Het kan lastig zijn om dat op een rustige manier op te bouwen. Waar moet je op letten? En wat moet je doen als je nog ergens pijn of andere klachten hebt? 

 

De postpartum groep is hier de perfecte groep voor. Tijdens deze groepsles gaan wij met z’n allen sporten, maar wel op een manier die past bij het herstel van je lijf na de bevalling. Je krijgt tips en advies waar je op moet letten en aanpassingen als er toch klachten ontstaan. Instromen kan vanaf 6 weken na de bevalling. 

 

Voordat je kan instromen in deze groep, vind er eerst een intake plaats. Hierbij nemen wij door hoe je bevalling is geweest, hoe het nu gaat en of er bepaalde dingen zijn waar extra rekening mee moet worden gehouden tijdens de lessen. 

De postpartumgroep wordt gegeven door Lianne Grootendorst.

Onze Fysiotherapeuten

Fysiotherapeut