l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

medewerker banner

Chun Leung

Chun Leung
Fysiotherapeut, MSc Oncologiefysiotherapeut i.o.
Ons team staat voor je klaar
Neem contact op

Chun werkt sinds februari 2018 bij Praktijk DEEN. Hij is in december 2017 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Daarna is hij verder gaan specialiseren in de oedeem- en oncologiefysiotherapie en hij studeert momenteel oedeemfysiotherapie bij de Berekuyl academy en de master oncologiefysiotherapie bij Avans+. Daarnaast begeleidt hij het arbeidsintegratie revalidatieprogramma dat Praktijk DEEN. aanbiedt vanuit Heliomare. Naast het werk als fysiotherapeut, houdt Chun van koken en bakken, het geven van groepsfitness lessen en verre reizen. BIG: 29923611504

FunctieFysiotherapeut, MSc Oncologiefysiotherapeut i.o.
OpleidingFysiotherapie, Master Oncologic Physical Therapy, Oedeemfysiotherapie
SpecialiteitOncologische revalidatie, oedeemtherapie en fysiotherapie in de palliatieve fase
Werkdagen Maandag Dinsdag Donderdag Vrijdag

Al jaren kom ik gemiddeld twee tot drie keer per jaar bij Praktijk Deen. Altijd word ik zeer snel en vakkundig geholpen. Ik beveel deze Praktijk dan ook van harte aan.

Anoniem, Heemstede

Zeer professionele therapeuten. Er wordt goed naar je geluisterd en in kaart gebracht waar de klachten vandaan komen. Bij een acuut probleem, wordt er gezocht naar een snelle oplossing om te kunnen helpen en een afspraak ingepland. Bij mijn vader had Henk Deen meteen door dat er iets niet in orde was en heeft ons meteen doorverwezen naar de spoed eisende hulp; dit was een zeer adequate beslissing.

Manon , Nieuw-Vennep

Ik kom al jaren bij praktijk Deen. Er wordt goed geluisterd, meegedacht. Veel specialisaties, altijd wel iemand die jou verder kan helpen. Bij praktijk Deen ben je in goede handen!

Justine , Hillegom