l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

medewerker banner

Dewi van Egmond

Dewi van Egmond
Fysiotherapeut, Master Manueel Therapeut, Management
Ons team staat voor je klaar
Neem contact op

Dewi is sinds 2015 werkzaam bij Praktijk DEEN. In 2008 is zij afgestudeerd als fysiotherapeut, waarna zij zich vooral bezig hield met orthopedische klachten, rugklachten, chronische pijnklachten en revalidatie. In 2013 heeft zij haar opleiding tot Master Manueeltherapeut afgerond. Naast haar werkzaamheden in de praktijk is Dewi ook werkzaam als manueeltherapeut op de rugpoli orthopedie in het Spaarne Gasthuis. Weetje: Dewi vindt het leuk om in haar vrije tijd te sporten en houdt van reizen. BIG: 99909766704

FunctieFysiotherapeut, Master Manueel Therapeut, Management
OpleidingMaster Manuele Therapie, SOMT Amersfoort
SpecialiteitNek-rug-bekkenklachten, orthopedische klachten, chronische pijnklachten, dry needling.
Werkdagen Maandag Dinsdag Woensdag Vrijdag

Al jaren kom ik gemiddeld twee tot drie keer per jaar bij Praktijk Deen. Altijd word ik zeer snel en vakkundig geholpen. Ik beveel deze Praktijk dan ook van harte aan.

Anoniem, Heemstede

Zeer professionele therapeuten. Er wordt goed naar je geluisterd en in kaart gebracht waar de klachten vandaan komen. Bij een acuut probleem, wordt er gezocht naar een snelle oplossing om te kunnen helpen en een afspraak ingepland. Bij mijn vader had Henk Deen meteen door dat er iets niet in orde was en heeft ons meteen doorverwezen naar de spoed eisende hulp; dit was een zeer adequate beslissing.

Manon , Nieuw-Vennep

Ik kom al jaren bij praktijk Deen. Er wordt goed geluisterd, meegedacht. Veel specialisaties, altijd wel iemand die jou verder kan helpen. Bij praktijk Deen ben je in goede handen!

Justine , Hillegom