l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

medewerker banner

Erik Kieft

Erik Kieft
Fysiotherapeut, MSc Manueel Therapeut
Ons team staat voor je klaar
Neem contact op

Erik werkt sinds 2010 bij Praktijk DEEN. als fysiotherapeut. In 2011 heeft hij de opleiding tot echografist voldaan, deze kennis/vaardigheid is in te zetten bij diverse soorten klachten. Sinds 2011 is Erik werkzaam op de schouderpoli van het Spaarne Gasthuis en is hij gespecialiseerd in schouder gerelateerde klachten waarbij echografie en manueel therapie een effectieve aanvulling zijn. Hij houdt zicht bezig met marketing en schrijft het jaarplan orthopedie van Praktijk DEEN. Specialisaties: Echografie, schouderrevalidatie, manueel therapeut Weetje: Erik houdt van motorrijden, wielrennen, mountainbiken, hardlopen en voetballen BIG: 89913203504

FunctieFysiotherapeut, MSc Manueel Therapeut
OpleidingFysiotherapie, Manuele Therapie, Echografie
SpecialiteitEchografie, schouderrevalidatie, manueel therapeut
Werkdagen Maandag Woensdag Donderdag Vrijdag

Al jaren kom ik gemiddeld twee tot drie keer per jaar bij Praktijk Deen. Altijd word ik zeer snel en vakkundig geholpen. Ik beveel deze Praktijk dan ook van harte aan.

Anoniem, Heemstede

Zeer professionele therapeuten. Er wordt goed naar je geluisterd en in kaart gebracht waar de klachten vandaan komen. Bij een acuut probleem, wordt er gezocht naar een snelle oplossing om te kunnen helpen en een afspraak ingepland. Bij mijn vader had Henk Deen meteen door dat er iets niet in orde was en heeft ons meteen doorverwezen naar de spoed eisende hulp; dit was een zeer adequate beslissing.

Manon , Nieuw-Vennep

Ik kom al jaren bij praktijk Deen. Er wordt goed geluisterd, meegedacht. Veel specialisaties, altijd wel iemand die jou verder kan helpen. Bij praktijk Deen ben je in goede handen!

Justine , Hillegom