l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

medewerker banner

Henk Deen

Henk Deen
Fysiotherapeut, Master Manueel therapeut
Ons team staat voor je klaar
Neem contact op

Henk is de oprichter van Praktijk DEEN. Sinds 1992 bestaat deze praktijk in Heemstede. Zijn werkzaamheden bestaan uit het algemeen management, waarbij innovatie en externe contacten de belangrijkste aandachtsgebieden zijn. Tevens ziet hij nog manueel therapeutische patiënten, waarbij nek,- en rugklachten de belangrijkste groep vormen. Specialisaties: Manuele therapie, CMD (kaakgewrichts problemen) Weetje: Henk gaat ieder jaar minstens 1 maal naar het Griekse eiland Chios. Hij is minimaal 2 uur per week in het fitness centrum te vinden om zelf te trainen. Ook speelt hij tennis.

FunctieFysiotherapeut, Master Manueel therapeut
OpleidingMSc manueel therapeut
SpecialiteitManuele therapie, CMD (kaakgewrichts problemen)
Werkdagen Maandag Dinsdag Donderdag Vrijdag

Al jaren kom ik gemiddeld twee tot drie keer per jaar bij Praktijk Deen. Altijd word ik zeer snel en vakkundig geholpen. Ik beveel deze Praktijk dan ook van harte aan.

Anoniem, Heemstede

Zeer professionele therapeuten. Er wordt goed naar je geluisterd en in kaart gebracht waar de klachten vandaan komen. Bij een acuut probleem, wordt er gezocht naar een snelle oplossing om te kunnen helpen en een afspraak ingepland. Bij mijn vader had Henk Deen meteen door dat er iets niet in orde was en heeft ons meteen doorverwezen naar de spoed eisende hulp; dit was een zeer adequate beslissing.

Manon , Nieuw-Vennep

Ik kom al jaren bij praktijk Deen. Er wordt goed geluisterd, meegedacht. Veel specialisaties, altijd wel iemand die jou verder kan helpen. Bij praktijk Deen ben je in goede handen!

Justine , Hillegom