l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

medewerker banner

Janine van Zaanen – Vos

Janine van Zaanen – Vos
Fysiotherapeut, MSc Kinderfysiotherapeut
Ons team staat voor je klaar
Neem contact op

Janine werkt sinds 2013 bij praktijk DEEN. In de afgelopen jaren is zij zich meer gaan specialiseren in het behandelen van kinderen van 0-18 jaar. In 2019 heeft zij haar opleiding tot Master Kinderfysiotherapeut afgerond. Daarnaast is Janine ook werkzaam als kinderfysiotherapeut op de kinderorthopediepoli, een multidisciplinair spreekuur in het Spaarne Gasthuis en zit zij in het netwerk voor kinderen en jongeren met functionele klachten (SOLK-netwerk). Specialisaties: Kinderfysiotherapie, Chronische Pijnklachten bij kinderen en Oncologie Weetje: Janine is moeder van een dochter, Lynn. Daarnaast speelt sinds enkele jaren fanatiek tennis, houdt van reizen en is veel op het strand te vinden. BIG: 19912860404

FunctieFysiotherapeut, MSc Kinderfysiotherapeut
OpleidingMaster Kinderfysiotherapeut
SpecialiteitKinderfysiotherapie, Chronische Pijnklachten bij kinderen en Oncologie
Werkdagen Maandag Dinsdag Woensdag

Al jaren kom ik gemiddeld twee tot drie keer per jaar bij Praktijk Deen. Altijd word ik zeer snel en vakkundig geholpen. Ik beveel deze Praktijk dan ook van harte aan.

Anoniem, Heemstede

Zeer professionele therapeuten. Er wordt goed naar je geluisterd en in kaart gebracht waar de klachten vandaan komen. Bij een acuut probleem, wordt er gezocht naar een snelle oplossing om te kunnen helpen en een afspraak ingepland. Bij mijn vader had Henk Deen meteen door dat er iets niet in orde was en heeft ons meteen doorverwezen naar de spoed eisende hulp; dit was een zeer adequate beslissing.

Manon , Nieuw-Vennep

Ik kom al jaren bij praktijk Deen. Er wordt goed geluisterd, meegedacht. Veel specialisaties, altijd wel iemand die jou verder kan helpen. Bij praktijk Deen ben je in goede handen!

Justine , Hillegom