l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

medewerker banner

Joey Eijkelhof

Joey Eijkelhof
Fysiotherapeut, MSc manueel therapeut
Ons team staat voor je klaar
Neem contact op

Joey werkt sinds 2017 bij Praktijk DEEN. als fysiotherapeut en manueel therapeut. Joey is in 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2017 als manueel therapeut. Zijn belangstelling gaat voornamelijk uit naar klachten aan de wervelkolom, sportgerelateerde klachten en kinderen. Specialisaties: Fysiotherapie, manuele therapie, orthopedische klachten Weetje: Joey houdt van sporten, crossfit en voetbal.

FunctieFysiotherapeut, MSc manueel therapeut
OpleidingMSc manueel therapeut
SpecialiteitFysiotherapie, manuele therapie, orthopedische klachten
Werkdagen Maandag Dinsdag Woensdag Vrijdag

Al jaren kom ik gemiddeld twee tot drie keer per jaar bij Praktijk Deen. Altijd word ik zeer snel en vakkundig geholpen. Ik beveel deze Praktijk dan ook van harte aan.

Anoniem, Heemstede

Zeer professionele therapeuten. Er wordt goed naar je geluisterd en in kaart gebracht waar de klachten vandaan komen. Bij een acuut probleem, wordt er gezocht naar een snelle oplossing om te kunnen helpen en een afspraak ingepland. Bij mijn vader had Henk Deen meteen door dat er iets niet in orde was en heeft ons meteen doorverwezen naar de spoed eisende hulp; dit was een zeer adequate beslissing.

Manon , Nieuw-Vennep

Ik kom al jaren bij praktijk Deen. Er wordt goed geluisterd, meegedacht. Veel specialisaties, altijd wel iemand die jou verder kan helpen. Bij praktijk Deen ben je in goede handen!

Justine , Hillegom