l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

medewerker banner

Lucas Koester

Lucas Koester
Fysiotherapeut, MSc Neurorevalidatie en Innovatie i.o., Kwaliteitsmanagement
Ons team staat voor je klaar
Neem contact op

Lucas werkt sinds 2017 bij praktijk DEEN. Hij behandelt voornamelijk personen met neurologische aandoeningen zoals de ziekte van Parkinson, herseninfarcten- of bloedingen (CVA), niet aangeboren hersenletsel (NAH), dwarslaesies en overige neurologische aandoeningen. Lucas werkt nauw samen met andere (para)medici zoals; artsen, logopedisten, ergotherapeuten, di√ętisten, psychologen en verpleegkundigen. Op deze manier stellen we samen met u en de andere betrokken disciplines een multidisciplinair behandelplan op maat op. In 2019 is Lucas begonnen aan de Masteropleiding Neurorevalidatie en Innovatie in Nijmegen. Hier ontwikkelt Lucas zich tot expert en zorgadviseur neurorevalidatie. Verder leert hij de nieuwste neurologische wetenschappelijke inzichten in de praktijk toe te passen en deze te innoveren. Hierdoor neemt de kwaliteit van de behandelingen toe en zullen de personen met neurologische aandoeningen beter geholpen kunnen worden. Weetje: Lucas houdt van reizen, kamperen en auto's. Daarnaast loopt hij regelmatig hard. BIG: 29922266104

FunctieFysiotherapeut, MSc Neurorevalidatie en Innovatie i.o., Kwaliteitsmanagement
OpleidingFysiotherapie, MSc Neurorevalidatie en Innovatie, Fysiotherapie bij dwarslaesie, ParkinsonNet
SpecialiteitParkinsonNet, CVA, NAH, Dwarslaesie, MS en ALS
Werkdagen Maandag Dinsdag Woensdag Vrijdag

Al jaren kom ik gemiddeld twee tot drie keer per jaar bij Praktijk Deen. Altijd word ik zeer snel en vakkundig geholpen. Ik beveel deze Praktijk dan ook van harte aan.

Anoniem, Heemstede

Zeer professionele therapeuten. Er wordt goed naar je geluisterd en in kaart gebracht waar de klachten vandaan komen. Bij een acuut probleem, wordt er gezocht naar een snelle oplossing om te kunnen helpen en een afspraak ingepland. Bij mijn vader had Henk Deen meteen door dat er iets niet in orde was en heeft ons meteen doorverwezen naar de spoed eisende hulp; dit was een zeer adequate beslissing.

Manon , Nieuw-Vennep

Ik kom al jaren bij praktijk Deen. Er wordt goed geluisterd, meegedacht. Veel specialisaties, altijd wel iemand die jou verder kan helpen. Bij praktijk Deen ben je in goede handen!

Justine , Hillegom