l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

medewerker banner

Raymond Frans

Raymond Frans
Fysiotherapeut
Ons team staat voor je klaar
Neem contact op

Raymond werkt sinds 2011 bij praktijk DEEN. en behandelt een brede patiëntencategorie: knie-, enkel-, rug-, nek- en schouderklachten. Maar ook patiënten met sportgerelateerde blessures of na een operatie zoals een totale knie- of heupprothese. Daarnaast is hij coördinator van de dienst hart-vaat fysiotherapie bij Praktijk DEEN. Naast zijn werk bij de praktijk is hij de fysieke trainer van Roeivereniging "het Spaarne". Specialisaties: Sportfysiotherapie Specialiserende cursussen: COPD en Astma, revalidatie bij coronaire aandoeningen, hart- en hartfalenrevalidatie, inspanningsfysiologie, groepsdynamica. Weetje: Raymond sport zelf ook graag met name volleybal en hardlopen. Ook in zijn vakanties is hij graag sportief. Zo stond hij ooit op een hoogte van 5416 meter. BIG: 59911258604

FunctieFysiotherapeut
OpleidingFysiotherapeut
SpecialiteitHartrevalidatie, longrevalidatie
Werkdagen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag

Al jaren kom ik gemiddeld twee tot drie keer per jaar bij Praktijk Deen. Altijd word ik zeer snel en vakkundig geholpen. Ik beveel deze Praktijk dan ook van harte aan.

Anoniem, Heemstede

Zeer professionele therapeuten. Er wordt goed naar je geluisterd en in kaart gebracht waar de klachten vandaan komen. Bij een acuut probleem, wordt er gezocht naar een snelle oplossing om te kunnen helpen en een afspraak ingepland. Bij mijn vader had Henk Deen meteen door dat er iets niet in orde was en heeft ons meteen doorverwezen naar de spoed eisende hulp; dit was een zeer adequate beslissing.

Manon , Nieuw-Vennep

Ik kom al jaren bij praktijk Deen. Er wordt goed geluisterd, meegedacht. Veel specialisaties, altijd wel iemand die jou verder kan helpen. Bij praktijk Deen ben je in goede handen!

Justine , Hillegom