l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

medewerker banner

Sandra Evers

Sandra Evers
Praktijk secretaresse
Ons team staat voor je klaar
Neem contact op

Sandra werkt sinds 2013 bij Praktijk DEEN. Ze werkt 4 dagen per week, op maandag in het Spaarne Gasthuis Heemstede en op dinsdag, donderdag en vrijdag op onze locatie Meijerslaan. Haar taken als praktijk secretaresse zijn erg divers, naast de baliewerkzaamheden en het netjes houden van de praktijk is zij verantwoordelijk voor de declaraties en het verwerken van de retourinformatie en afboeken van betalingen. Weetje: Sandra loopt in haar vrije tijd hard, knutselt, kookt en bakt graag.

FunctiePraktijk secretaresse
Werkdagen Maandag Dinsdag Donderdag Vrijdag

Al jaren kom ik gemiddeld twee tot drie keer per jaar bij Praktijk Deen. Altijd word ik zeer snel en vakkundig geholpen. Ik beveel deze Praktijk dan ook van harte aan.

Anoniem, Heemstede

Zeer professionele therapeuten. Er wordt goed naar je geluisterd en in kaart gebracht waar de klachten vandaan komen. Bij een acuut probleem, wordt er gezocht naar een snelle oplossing om te kunnen helpen en een afspraak ingepland. Bij mijn vader had Henk Deen meteen door dat er iets niet in orde was en heeft ons meteen doorverwezen naar de spoed eisende hulp; dit was een zeer adequate beslissing.

Manon , Nieuw-Vennep

Ik kom al jaren bij praktijk Deen. Er wordt goed geluisterd, meegedacht. Veel specialisaties, altijd wel iemand die jou verder kan helpen. Bij praktijk Deen ben je in goede handen!

Justine , Hillegom