l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

medewerker banner

Sara Auwerda

Sara Auwerda
Fysiotherapeut, MSc Manueel Therapeut, Handtherapeut
Ons team staat voor je klaar
Neem contact op

Sara Auwerda is sinds januari 2014 werkzaam bij praktijk DEEN. en behandelt verschillende patiëntencategorieën. Ze ziet voornamelijk hand/pols problematiek en is aangesloten bij het handnetwerk regio Kennemerland. Voor meer info zie www.handenpolsnetwerk.nl. Tevens ziet ze veel orthopedische klachten en klachten gerelateerd aan de wervelkolom. In 2019 heeft zij de opleiding manuele therapie aan de SOMT afgerond. Weetje: Sara houdt van reizen, wintersport en staat regelmatig op de tennisbaan of in de sportschool. BIG: 69917599404

FunctieFysiotherapeut, MSc Manueel Therapeut, Handtherapeut
OpleidingMSc manueel therapeut, handtherapeut
SpecialiteitHand/Pols klachten, Master Manueel Therapeut,
Werkdagen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag

Al jaren kom ik gemiddeld twee tot drie keer per jaar bij Praktijk Deen. Altijd word ik zeer snel en vakkundig geholpen. Ik beveel deze Praktijk dan ook van harte aan.

Anoniem, Heemstede

Zeer professionele therapeuten. Er wordt goed naar je geluisterd en in kaart gebracht waar de klachten vandaan komen. Bij een acuut probleem, wordt er gezocht naar een snelle oplossing om te kunnen helpen en een afspraak ingepland. Bij mijn vader had Henk Deen meteen door dat er iets niet in orde was en heeft ons meteen doorverwezen naar de spoed eisende hulp; dit was een zeer adequate beslissing.

Manon , Nieuw-Vennep

Ik kom al jaren bij praktijk Deen. Er wordt goed geluisterd, meegedacht. Veel specialisaties, altijd wel iemand die jou verder kan helpen. Bij praktijk Deen ben je in goede handen!

Justine , Hillegom