l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

medewerker banner

Thijs van der Meer

Thijs van der Meer
Fysiotherapeut
Ons team staat voor je klaar
Neem contact op

Thijs werkt sinds 2018 bij praktijk DEEN. In 2018 is hij afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Thijs behandelt voornamelijk orthopedische klachten en hartrevalidatie. Ook kunt u bij hem terecht voor algemene klachten aan het bewegingsapparaat. Specialisaties: Orthopedisch revalidatie, hartrevalidatie. Weetje: Thijs doet aan fitness, mountainbiken en vind het leuk mensen persoonlijk te begeleiden tijdens het sporten. BIG: 69925118404

FunctieFysiotherapeut
OpleidingFysiotherapeut
SpecialiteitOrthopedisch revalidatie, hartrevalidatie, handtherapie
Werkdagen Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag

Al jaren kom ik gemiddeld twee tot drie keer per jaar bij Praktijk Deen. Altijd word ik zeer snel en vakkundig geholpen. Ik beveel deze Praktijk dan ook van harte aan.

Anoniem, Heemstede

Zeer professionele therapeuten. Er wordt goed naar je geluisterd en in kaart gebracht waar de klachten vandaan komen. Bij een acuut probleem, wordt er gezocht naar een snelle oplossing om te kunnen helpen en een afspraak ingepland. Bij mijn vader had Henk Deen meteen door dat er iets niet in orde was en heeft ons meteen doorverwezen naar de spoed eisende hulp; dit was een zeer adequate beslissing.

Manon , Nieuw-Vennep

Ik kom al jaren bij praktijk Deen. Er wordt goed geluisterd, meegedacht. Veel specialisaties, altijd wel iemand die jou verder kan helpen. Bij praktijk Deen ben je in goede handen!

Justine , Hillegom