l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

medewerker banner

Zowy Cobelens

Zowy Cobelens
Fysiotherapeut, MSc Kinderfysiotherapeut i.o.
Ons team staat voor je klaar
Neem contact op

Zowy werkt sinds 2019 bij praktijk DEEN. Zij is in 2017 afgestudeerd als fysiotherapeut. Tijdens de Bachelor is zij zich al gaan specialiseren in het behandelen van kinderen. Momenteel volgt zij de Master Kinderfysiotherapie aan het Avans. In 2019 heeft Zowy de Post-HBO opleiding Sensorische Integratie Therapie afgerond. Weetje: In haar vrije tijd is Zowy veel te vinden in de sportschool waar zij verschillende fitness lessen geeft waaronder pilates, zumba (kids) en overall body workouts. BIG: 09923099804

FunctieFysiotherapeut, MSc Kinderfysiotherapeut i.o.
SpecialiteitKinderfysiotherapie, Sensorische Integratie Therapie
Werkdagen Maandag Dinsdag Donderdag

Al jaren kom ik gemiddeld twee tot drie keer per jaar bij Praktijk Deen. Altijd word ik zeer snel en vakkundig geholpen. Ik beveel deze Praktijk dan ook van harte aan.

Anoniem, Heemstede

Zeer professionele therapeuten. Er wordt goed naar je geluisterd en in kaart gebracht waar de klachten vandaan komen. Bij een acuut probleem, wordt er gezocht naar een snelle oplossing om te kunnen helpen en een afspraak ingepland. Bij mijn vader had Henk Deen meteen door dat er iets niet in orde was en heeft ons meteen doorverwezen naar de spoed eisende hulp; dit was een zeer adequate beslissing.

Manon , Nieuw-Vennep

Ik kom al jaren bij praktijk Deen. Er wordt goed geluisterd, meegedacht. Veel specialisaties, altijd wel iemand die jou verder kan helpen. Bij praktijk Deen ben je in goede handen!

Justine , Hillegom