l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Image Alt

Praktijk Deen

a

Handtherapie bij praktijk DEEN.

“Gespecialiseerde kennis en zorg voor alle letsels en aandoeningen van de hand, pols en onderarm.”

Handen zijn de basis van onze zelfstandigheid. We gebruiken ze om elkaar de hand te schudden, te schrijven of de sleutel in het slot te steken. Pas als een hand of pols niet goed functioneert, blijkt hoe afhankelijk we ervan zijn.

Veel gehoorde klachten zijn bijvoorbeeld: “Bij het schillen van de aardappelen heb ik pijn in mijn duim, ook lukt het afgieten van de pannen niet meer”, “Ik heb steeds meer moeite met schrijven” of “Ik heb ‘s nachts een tintelend gevoel in mijn handen waar ik wakker van word.”
20150316_102307-e1429272884331-168x300Een hand en pols zitten ingewikkeld in elkaar. Botten, spieren, pezen en banden zorgen er samen voor dat u uw hand op veel manieren kunt bewegen: met veel kracht of juist met ongelooflijke precisie. Uw hand is echter ook kwetsbaar, schade aan de
hand kan voor grote beperkingen zorgen. Door een ongeluk, door overbelasting of door slijtage kunt u allerlei klachten krijgen. Een goede behandeling door een specialist is dan van belang.

De handtherapeut verzorgt de behandeling van dit soort klachten of het revalidatieproces na een operatie. Het streven van de behandeling is om weer zo optimaal mogelijk te functioneren. Binnen praktijk DEEN is mw. Sara Auwerda opgeleid tot Handspecialist. De fysiotherapeut werkt vaak samen met een ergotherapeut, zodat in zo kort mogelijke tijd een optimaal behandelresultaat bereikt kan worden. Hierdoor is de terugkeer naar zelfstandigheid, werk, hobby en sport sneller of beter mogelijk.

Niet meer “onthand” zijn in het dagelijks leven? Of wilt u weten of er iets gedaan kan worden aan uw klachten? Neem contact op met Praktijk DEEN, telefoon 023-5285677 of 023-5293919. Praktijk DEEN is gevestigd in het Spaarne Ziekenhuis Heemstede en aan de Meijerslaan 258 te Heemstede.

U kunt bij ons terecht zonder verwijzing van uw huisarts of specialist. Afhankelijk van uw verzekering krijgt u een aantal behandelingen vergoed, of tot een bepaald bedrag. Lees hiervoor uw polis door.