l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Image Alt

Praktijk Deen

Hardloopclinic Praktijk Deen.

Verantwoord starten met hardlopen.

Praktijk DEEN. organiseert een hardloopclinic voor alle (beginnende) hardlopers.
De clinic wordt gegeven door een van onze sportfysiotherapeuten met veel kennis en ervaring op het gebied van hardlopen.
Het doel is om verantwoord kennis te maken met hardlopen en na 8 weken 5 kilometer aaneengesloten te kunnen lopen. De clinic wordt afgesloten met deelname aan de 5 kilometer van de Heemstede loop 30 oktober (uiteraard vrijwillig).

Voorafgaand aan de clinic wordt een presentatie gegeven met informatie over hardlopen. Hierbij kun je denken aan; blessurepreventie, juiste opbouw training, voeding et cetera.
Tijdens de clinic komen de onder andere de volgende onderdelen aan bod: intervaltraining, loopscholing/looptechniek, krachttraining en duurtraining.

Naast de gezamenlijke looptrainingen word je ook aangemoedigd om in deze 8 weken thuis te oefenen. Op basis van alle trainingsinformatie, in combinatie met de geleerde technieken krijg je als deelnemer de kennis die nodig is om verantwoord met de loopsport om te gaan.

De kosten voor de hardloopclinic zijn 65,- euro inclusief startbewijs voor de 5km Heemstede Loop en DEEN. running shirt!

Hardloopclinic DEEN.

•Dinsdag 6-9 19:30 – 21:00 presentatie hardlopen
•Woensdag 7-9 t/m 26-10 19:30 – 21:00 looptraining
•Zondag 30-10 Heemstede Loop

Vragen en/of aanmeldingen via info@praktijkdeen.nl of bel 023-5285677