l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Image Alt

Praktijk Deen

Yoga bij Praktijk Deen

Yoga Bij Praktijk Deen!

Vijnana en Critical Alignment Yoga op dinsdagavond van 19.30 tot 20.30

lisette

Door: Lisette Erdtsieck

‘Yoga is voor mij een doorlopend onderzoek naar de mogelijkheden van het lichaam en de samenwerking van lichaam en geest. Tijdens de yogales leer je over en vooral van je eigen lichaam en neem je de rust om het ook te ervaren. Elke oefening heeft techniek nodig maar ook observatie. Je vrij voelen om naar binnen te keren, gebruik maken van je ademhaling en een beetje extra kennis zullen je steun en plezier geven in de ontdekking van de vele yogahoudingen!’

Lisette Erdtsieck begon in 2003 met yoga, aanvankelijk om na haar eerste zwangerschap wat tijd en rust voor zichzelf te vinden maar al snel spendeerde ze meer en meer tijd in de yogastudio. Ze volgde de drie-jarige VijnanaYoga lerarenopleiding in Amsterdam en volgde vele workshops. In 2014 werd ze nieuwsgierig naar een methode die ‘Critical Alignment’ genoemd wordt. Deze methode is gestoeld op het idee dat de yogahoudingen en de daaraan gekoppelde rust kan ontstaan als de (grote) spierspanning in de rug wordt geneutraliseerd. Geholpen door dekens en rubberen stripjes wordt geprobeerd spanning los te laten in de rug voordat de yogahoudingen geoefend worden.

Vijnana en Critical Alignment Yoga op vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00
img_4064
Door: Dick Langenberg
Vijnana Yoga is oefenen, voelen en begrijpen van binnenuit.

Yoga is voor Dick Langenberg naast de lichamelijk uitdagingen ook een oneindige reis naar binnen, vol ontdekkingen. Begeleid door je adem, van binnenuit bewegen met zachtheid en gewaar zijn van je lichaam en je gedachten. In zijn lessen besteedt Dick aandacht aan ademhalingsoefeningen, meditatie, asana’s (houdingen) met technische uitleg en eindontspanning.
Dick beoefent vijftien jaar yoga en voltooide de Vijnana Yoga Lerarenopleiding in 2008. Ook volgde hij de Ashtanga Teacher Training van David Swenson. Hij geeft les aan verschillende groepen in en rondom Amsterdam.

Kosten

Wij werken met een abonnementsvorm. De kosten zijn gelijk aan de kosten voor onze medische fitness. U kunt de tarieven terugvinden op deze website.

Het is mogelijk om meerdere soorten lessen/ behandelingen te combineren.
U kunt onder andere kiezen uit Yoga, medische fitness, personal training en de hardloopgroep.