Raymond Frans

Functie: Fysiotherapeut,  master sportfysiotherapeut i.o.

Werkzaamheden: Raymond werkt sinds 2011 bij praktijk DEEN. en behandelt een brede patiëntencategorie: knie-, enkel-, rug-, nek- en schouderklachten. Maar ook patiënten met sportgerelateerde blessures of na een operatie zoals een totale knie- of heupprothese. Daarnaast is hij coördinator van de dienst hart-vaat fysiotherapie bij Praktijk DEEN. Naast zijn werk bij de praktijk is hij de fysieke trainer van Roeivereniging "het Spaarne".

Specialisaties: Sportfysiotherapie

Specialiserende cursussen: COPD en Astma, revalidatie bij coronaire aandoeningen, hart- en  hartfalenrevalidatie, inspanningsfysiologie, groepsdynamica.

Weetje: Raymond sport zelf ook graag met name volleybal en hardlopen. Ook in zijn vakanties is hij graag sportief. Zo stond hij ooit op een hoogte van 5416 meter.

Voor vragen specifiek aan Raymond gericht, kunt u mailen naar: raymond@praktijkdeen.nl

BIG: 59911258604

Parkinson en Corona

Bij Praktijk DEEN worden veel personen behandeld met de ziekte van Parkinson. Parkinson is een chronische neurologische aandoening die kan zorgen voor ernstig invaliderende motorische en niet-motorische symptomen zoals: tremor …

De schouder

Vandaag deel 6 van deze blog door Erik Kieft In dit deel geeft Erik een “mini-college” door middel van een vlog …

Ontspanning

Volgend op de blog van vorige week over de balans tussen belasting en belastbaarheid gaan we het dit keer hebben over ontspanning.  …