DEEN Blog

Het laatste nieuws van DEEN!

Samenwerking met GezondOud

Praktijk DEEN gaat samenwerken met het speciaal voor 60-plussers opgerichte buiten beweegprogramma GezondOud (GO)

Nog geen jaar geleden is GO begonnen met het aanbieden van groepstrainingen in de buitenlucht. De trainingen zijn volledig gericht op de 60-plus doelgroep.

Wat belangrijk is in het programma dat GO aanbiedt, is dat mensen sporten op een verantwoorde manier, veel plezier ervaren tijdens het sporten en er voldoende aandacht is voor het individu.

Helaas komen er binnen deze doelgroep geregeld lichamelijke klachten voor waarbij gewricht- en spierklachten toch wel de meest voorkomende zijn.

Voor GO is het goed om met Praktijk Deen samen te werken omdat zij hun deelnemers met vertrouwen naar ons kunnen doorverwijzen en wij kunnen op onze beurt ons beweegaanbod verder uitbreiden met een buitenprogramma voor ouderen.

Om het voor de deelnemers zo laagdrempelig mogelijk te maken om zo nu en dan eens ruggenspraak te hebben met een fysiotherapeut, organiseren GO en praktijk DEEN eens per kwartaal een meeloopspreekuur.

Een van onze fysiotherapeuten loopt gedurende de training mee en zal voor wie wil na afloop van het reguliere trainingsuur nog een meting uitvoeren. Zo kan degene die daar interesse in heeft zijn eigen voortgang monitoren.

Wij zijn heel trots op deze samenwerking omdat wij geloven dat kwalitatief goede samenwerkingen, die ontstaan vanuit het belang van de klant, de professionaliteit in het aanbod ten goede komen.

Als u vragen heeft, neem gerust contact met ons op!

Reacties op deze pagina zijn gesloten.

Gewijzigde openingstijden

Op dinsdag 24 en 31 december sluit de Praktijk haar deuren om 18u in plaats van 21u. Dit betekend dan ook dat de geplande …

Nieuw bij Praktijk DEEN: Yoga als onderdeel van de oncologische revalidatie

Sinds mei 2019 is Yoga toegevoegd aan de oncologische revalidatie bij Praktijk DEEN. In diverse onderzoeken is er aangetoond …

Samenwerking met GezondOud

Praktijk DEEN gaat samenwerken met het speciaal voor 60-plussers opgerichte buiten beweegprogramma GezondOud (GO) Nog geen …