Small-group training

Op zoek naar een fysieke uitdaging?

Ben je opzoek naar een fysieke uitdaging onder professionele begeleiding?

Praktijk DEEN. biedt u deze mogelijkheid!

Vanaf heden biedt Praktijk DEEN Small Group trainingen aan voor de sporters die op zoek zijn naar een (extra) fysieke uitdaging.

Altijd al willen trainen onder professionele begeleiding van een fysiotherapeut waarbij u uw fysieke grenzen leert kennen en verleggen?

Dan zit u bij de small-group trainingen van Praktijk DEEN aan het juiste adres!

In deze trainingen worden Crossfit en Bootcamp gecombineerd waarbij er veel aandacht uit gaat naar de juiste uitvoering van oefeningen. Dit is van belang om de kans op het krijgen van blessures te verkleinen. Variatie in oefeningen is van essentieel belang, hierom zal geen enkele training hetzelfde zijn. Op deze manier wordt ook  eenzijdige fysieke ontwikkeling tegen gegaan.

Het doel van deze small-group training, ongeacht de leeftijd, beroep of fysieke gesteldheid, is om zo snel mogelijk fit en gezond te worden en natuurlijk ook te blijven. Deze trainingen zijn een ideale manier om te revalideren na een blessure of als u onder behandeling bent geweest bij een van onze therapeuten.

Locatie en tijd:

Woensdag 19:00-20:00 Meijerslaan

Vrijdag 07:00-08:00 Spaarne

Kosten:

Small-group trainingen vinden plaats onder een abonnement  Medische Fitness.

Voor vragen kunt u contact opnemen met ons.

Parkinson en Corona

Bij Praktijk DEEN worden veel personen behandeld met de ziekte van Parkinson. Parkinson is een chronische neurologische aandoening die kan zorgen voor ernstig invaliderende motorische en niet-motorische symptomen zoals: tremor …

De schouder

Vandaag deel 6 van deze blog door Erik Kieft In dit deel geeft Erik een “mini-college” door middel van een vlog …

Ontspanning

Volgend op de blog van vorige week over de balans tussen belasting en belastbaarheid gaan we het dit keer hebben over ontspanning.  …