l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Image Alt

Sportgerelateerde klachten

Sportgerelateerde klachten

Blessurevrij sporten op elk niveau

Een blessure kan je sportprestatie in de weg staan. Een snelle diagnose en een deskundige behandeling van een sportblessure is daarom belangrijk. Fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van sport gerelateerde klachten. Onze fysiotherapeuten werken nauw samen met onze manueel therapeuten. Ook werken ze samen met de sportartsen, orthopeden en diëtisten. 

Door de fysiotherapeuten van Praktijk DEEN. wordt uw hulpvraag en uw sportniveau geanalyseerd. Aan de hand daarvan wordt een behandelplan op maat opgesteld. ‘Hoe komt het dat de blessure (weer) ontstaat’? Of in een geval van een langdurige blessure: ‘wat houdt de blessure in stand?’ 

De therapeuten van Praktijk DEEN. Beschikken over kennis en ervaring van alle relevante vakgebieden en sporttakken. Met geavanceerde onderzoeksfaciliteiten en een netwerk van deskundigen om ons heen kunnen we uw behandeling op maat aanbieden. 

De behandeling

Wat kunnen wij bijvoorbeeld voor u doen?

  1. Wij hebben de mogelijkheid diagnostiek uit te voeren met echo. Hierdoor kunnen we direct in kaart brengen wat de ernst van de blessure is.
  2. Deskundige behandeling van gespecialiseerde therapeuten. Wij werken onder andere met manueel therapeuten samen om patiënten de beste behandeling te geven
  3. Sporttesten, het in kaart brengen van de gezondheid/conditie/blessurerisico van de leden van de sportvereniging
  4. Advies aan trainers op gebied van blessurepreventie, voedingsadvies, fysiologie en trainingsleer

De vergoeding

Vaak wordt de behandeling bij de fysiotherapeut vergoed door de verzekeraars. Ook zonder verwijzing wordt het vaak vergoed. Praktijk DEEN. heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract. Controleer bij uw verzekering of fysiotherapie in uw pakket zit.

Onze Fysiotherapeuten

Fysiotherapeut