l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

  Sorry, no posts matched your criteria.

Image Alt

Praktijk Deen

14-10 Update omtrent COVID-19

Praktijk DEEN. is open voor al uw klachten!

UPDATE 14-10-2020 18.00

Geachte patiënt/cliënt,

Naar aanleiding van de persconferentie van gisteren hebben we bij praktijk DEEN. besloten om een aantal aanvullende preventieve maatregelen te treffen voor uw en onze veiligheid.

Mondkapjes

Op beide locaties is het dragen van een mondkapje in de wachtkamer / gang en behandelkamer verplicht voor personen vanaf 13 jaar. In de oefenzaal geldt een dringend advies voor het dragen van een mondkapje. Hier kan in specifieke gevallen of om medische redenen van af worden geweken

Uw behandeling kan verder plaatsvinden zoals u dat van ons gewend bent

Hoe ziet onze fysiotherapeutische zorg er nu uit?

Individuele behandeling

 • In eerste instantie wordt telefonisch bepaald of er een effectief consult op afstand plaats kan vinden;
 • Vervolgens vindt er altijd een telefonische screening plaats op eventuele COVID-klachten;
 1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 10 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?
  6. Ben je de afgelopen 10 dagen in een code oranje gebied op vakantie geweest?
 • Indien de screening negatief is, kan uw behandeling doorgaan zoals u dat gewend bent bij praktijk DEEN.;

Bij een fysieke afspraak zijn de volgende hygiëneregels van kracht;

 • (1.5 meter afstand, geen handen schudden, neem uw eigen (bad)handdoek mee, handen wassen voor en na uw bezoek, één persoon per therapeut -kinderen uitgezonderd-, hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog, bij klachten als verkoudheid en / of koorts blijft u thuis, draag een mondkapje.);
 • Heeft een behandeling op afstand (video / telefonisch) of aan huis uw voorkeur? Dit is uiteraard ook mogelijk;
 • Wij beschikken over de nodige beschermingsmiddelen en praktijkinrichting om de afspraak zo veilig mogelijk voor u en de behandelaar te kunnen uitvoeren.

Revalidatie na COVID-19 besmetting

 • Een aantal van onze fysiotherapeuten hebben scholingen gevolgd om patiënten na COVID-19 besmetting te kunnen helpen revalideren. Tevens is er een multidisciplinair netwerk opgezet om deze patiënten de best mogelijke zorg te kunnen leveren. Fysiotherapeutische revalidatie na COVID-besmetting valt onder de basisverzekering. Mocht u vragen hebben over revalidatie na COVID-19 en wat wij hierin voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Medische Fitness

 • De trainingen kunnen en mogen nog plaatsvinden met een aantal kleine wijzigingen:
 • De trainingen vinden zoveel mogelijk buiten plaats;
 • Buiten wordt nu wel aangepast getraind: de groep wordt opgedeeld in 2-3 groepjes van maximaal 4 personen. Deze groepjes mogen naast elkaar sporten zolang er meer dan 1,5 meter tussen de groepjes zit en zolang er een duidelijke afbakening is van de verschillende groepjes en zij niet mengen;
 • Bij een sterke voorkeur van de gehele groep en/of slechte weersomstandigheden zal de Medisch Fitness training wel binnen plaatsvinden;
 • Voor binnen geldt: op onze locatie Meijerslaan een maximum van 6 en op onze locatie in het Spaarne een maximum van 10 personen. Uw fysiotherapeut zal u informeren wat dit betekent voor uw Medisch Fitness groep.
 • Zowel binnen als buiten gelden de triage – en hygiëne regels. 

Heeft u een lichamelijke klacht en u wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Neemt dan contact op via 023-5293919 of via info@praktijkdeen.nl

Tevens zijn wij nu via Whatsapp bereikbaar via: 023-5293919

Namens het hele team van Praktijk DEEN. wensen wij u veel sterkte in deze periode en helpen u graag waar mogelijk. Mocht u over bovenstaande berichtgeving vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen.

Praktijk DEEN.
Fysio- en manueeltherapeuten

Post a Comment