l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

  Sorry, no posts matched your criteria.

Image Alt

Praktijk Deen

19-12 Update omtrent COVID-19

Geachte patiënt/cliënt,

Sinds 19 december is Nederland in lockdown en gelden er nieuwe Coronamaatregelen, zo ook bij Praktijk DEEN.

Fysiotherapie valt onder de medische contactberoepen en wij blijven voor de fysiotherapeutische zorg dan ook open, met inachtneming van de hieronder benoemde wijzigingen en regels. 

Mondkapjes, QR-code en 1.5 meter afstand

De praktijkruimte is zo ingericht dat op de meeste plekken 1.5 meter afstand kan worden gehouden. Wij verzoeken u dan ook om minimaal 1.5 meter afstand te houden van anderen in de praktijk. Voor de zorg geldt de QR-code check niet

Verder wordt u wel verzocht om uw eigen handdoek mee te nemen voor de behandeling en om een mondkapje te dragen in de gehele praktijk, met uitzondering van de oefenzaal.

Screening en triage

 • Heeft u één of meer van de volgende symptomen:
 1. verkouden, niezen, keelpijn, loopneus, en/of;
 2. hoesten en/of;
 3. benauwdheid en/of;
 4. verhoging / koorts en/of;
 5. plotseling verlies van reuk, geur en/of beiden?
 • Heeft u de afgelopen 24 uur COVID-19 symptomen (klachten) gehad?
 • Heeft u huisgenoten of gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 • Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen COVID vastgesteld?

Komt u niet door de screening heen dan zal de afspraak kosteloos worden verplaatst of op afstand plaatsvinden.

Verder blijven de hygiëneregels uiteraard gelden. Dus: was u handen, hoest of nies in uw elleboog, ga in quarantaine als u terugkomt uit een risicogebied en zeg de afspraak af als u klachten heeft die passen bij het Coronavirus.

Medische Fitness

Gezien de maatregelen is Praktijk DEEN. genoodzaakt om de Medische Fitness zoals u die gewend bent te sluiten. Uw trainer zal contact met u opnemen en in overleg met de hele groep een passende alternatieve training aanbieden. 

Voor de Medische Fitness leden en andere vormen van sport die niet onder de zorg vallen geldt een QR-code plicht. Uw fitness instructeur zal deze controleren. 

Revalidatie na COVID-19 besmetting

Een aantal van onze fysiotherapeuten hebben scholingen gevolgd om patiënten na COVID-19 besmetting te kunnen helpen revalideren. Tevens is er een multidisciplinair netwerk opgezet om deze patiënten de best mogelijke zorg te kunnen leveren. Fysiotherapeutische revalidatie na COVID-besmetting valt onder de basisverzekering. Mocht u vragen hebben over revalidatie na COVID-19 en wat wij hierin voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Heeft u een lichamelijke klacht en u wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Neemt dan contact op met het secretariaat via 023-5293919 of via info@praktijkdeen.nl

Tevens zijn wij nu via Whatsapp bereikbaar via: 023-5293919

Praktijk DEEN.

Post a Comment