l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Image Alt

Praktijk Deen

24-05 Update omtrent COVID-19

UPDATE 24-09-2021

Geachte patiënt/cliënt,

Nederland gaat weer verder open en zo zijn er ook versoepelingen binnen Praktijk DEEN.

Mondkapjes en 1.5 meter afstand

Veel maatregelen verdwijnen vanaf 25 september maar voorzichtigheid is nog steeds geboden. De praktijkruimte is zo ingericht dat op de meeste plekken 1.5 meter afstand kan worden gehouden. Het houden van 1.5 meter afstand wordt ook binnen onze praktijk een dringend advies. Waar het lastiger is om 1.5 meter afstand te houden vragen wij of u op vrijwillige basis een mondkapje zou willen dragen.

De hygiëneregels blijven uiteraard gelden. Dus: was u handen, hoest of nies in uw elleboog, ga in quarantaine als u terugkomt uit een risicogebied en zeg de afspraak af als u klachten heeft die passen bij het Coronavirus.

Revalidatie na COVID-19 besmetting

  • Een aantal van onze fysiotherapeuten hebben scholingen gevolgd om patiënten na COVID-19 besmetting te kunnen helpen revalideren. Tevens is er een multidisciplinair netwerk opgezet om deze patiënten de best mogelijke zorg te kunnen leveren. Fysiotherapeutische revalidatie na COVID-besmetting valt onder de basisverzekering. Mocht u vragen hebben over revalidatie na COVID-19 en wat wij hierin voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Medische Fitness

  • Medische fitness kan weer plaatsvinden zonder beperkingen;
  • In overleg met de therapeut kan er voor worden gekozen om buiten te trainen.

Heeft u een lichamelijke klacht en u wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn? Neemt dan contact op met het secretariaat via 023-5293919 of via info@praktijkdeen.nl

Tevens zijn wij nu via Whatsapp bereikbaar via: 023-5293919

Praktijk DEEN.

Post a Comment