l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Image Alt

Praktijk Deen

Enthousiaste (startend) fysiotherapeut gezocht

De functie

Binnen Praktijk DEEN. zijn wij opzoek naar een fysiotherapeut voor zowel behandelingen van individuele patiënten als het begeleiden van medisch fitnessgroepen. De praktijk heeft een uitgebreid netwerk om zich heen in de regio en goed contact met de specialisten van het Spaarne Gasthuis. Werkzaamheden Prioriteit op diagnostiek, behandeling en revalidatie van algemene orthopedische patiënten en rugpatiënten Begeleiden van medische fitness groepen Mogelijkheid om te participeren in een intern scholingsprogramma

Dit alles doe je in een stimulerende en uitdagende omgeving met enthousiaste, gezellige en professionele collega’s met meerdere specialisaties.

Het gaat om een zwangerschapswaarneming vanaf 1 mei t/m 1 november voor ongeveer 2-3 dagen per week. Praktijk DEEN. is vier werkdagen ook in de avond open, zodoende vragen we je ook een avond te werken.

De kandidaat

Heeft een HBO denk- en werkniveau met een afgeronde opleiding fysiotherapie

Stage- en/of werkervaring binnen de eerste lijn, orthopedie en/of revalidatie is een pre.

Werken met Fysioroadmap is een pre.

Is een echte teamspeler en kan goed met allerlei verschillende type cliënten omgaan.

Weet hoe het is om bij een pluspraktijk te werken.

Is flexibel, ook in werktijden.

De praktijk

Praktijk DEEN. is een modern paramedisch centrum voor Fysiotherapie en Revalidatie. Praktijk DEEN. is toegankelijk voor iedereen met klachten aan het bewegingsapparaat en richt zich op de regio Zuid-Kennemerland met Heemstede als centrum.

De praktijk wil een innoverende, toonaangevende marktpartij zijn. Dit betekent dat er veel aandacht is voor nieuwe vormen van behandeling en revalidatie, dat de praktijk hiermee voorop loopt ten opzichte van andere praktijken en ook zijn verantwoordelijkheid neemt voor de ontwikkeling hiervan.

Bij interesse graag je CV met motivatie opsturen naar: dewi@praktijkdeen.nl

Voor eventuele vragen kun je ook bellen naar 023-5285677 en vragen naar Dewi van Egmond of Henk Deen.