Medische fitness

“Onder begeleiding van een fysiotherapeut verantwoord en met plezier bewegen in groepsverband..”

Bij Praktijk DEEN. hebben wij al jarenlang ervaring in het geven van Medische Fitness lessen. Deze lessen wordt aangeboden op de locatie op de Meijerslaan en sinds 2010 in het Spaarne Gasthuis Heemstede. In een ruime fitnesszaal wordt hier zes dagen per week op meerdere tijdstippen actief en op een veilige manier gewerkt aan de gezondheid.

Wilt u graag op een verantwoorde wijze bewegen? De lessen worden gegeven onder begeleiding van een deskundig fysiotherapeut. U sport één of twee keer in de week, één uur in een vaste groep van maximaal 10 personen onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut.

De begeleidende fysiotherapeut is specialist in het bewegend functioneren van het menselijk lichaam. Dit biedt een grote meerwaarde boven de begeleiding bij een regulier fitnesscentrum. U krijgt een persoonlijk trainingsschema en daardoor een gerichte training om aan uw hulpvraag te voldoen. Uw begeleider houdt samen met u, uw voortgang in de gaten. Zo kan de training worden bijgesteld als dat nodig blijkt.

Op beide locaties beschikt de praktijk over een ruime fitnesszaal met diverse apparatuur en oefenmateriaal om gericht te werken aan uw persoonlijke doelen.

Dit persoonlijke programma maakt het voor u mogelijk om na beëindiging van de behandeling toch door te trainen. Het is eveneens mogelijk om een trainingsprogramma te starten indien u niet in behandeling bent. In dat geval dient u eerst een afspraak te maken voor een intake, waarbij gekeken zal worden naar de door u gestelde doelen en uw huidige gezondheid.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende lestijden en kosten.

Tarieven MF 2020

Lesrooster Medisch Fitness 2020

Wij verwelkomen u graag!

Voor vragen mag u ten alle tijden contact met ons opnemen.

ouderen (2)

Gewijzigde openingstijden

Op dinsdag 24 en 31 december sluit de Praktijk haar deuren om 18u in plaats van 21u. Dit betekend dan ook dat de geplande …

Nieuw bij Praktijk DEEN: Yoga als onderdeel van de oncologische revalidatie

Sinds mei 2019 is Yoga toegevoegd aan de oncologische revalidatie bij Praktijk DEEN. In diverse onderzoeken is er aangetoond …

Samenwerking met GezondOud

Praktijk DEEN gaat samenwerken met het speciaal voor 60-plussers opgerichte buiten beweegprogramma GezondOud (GO) Nog geen …