Multidisciplinaire Arbeidstraining

Bij praktijk DEEN. wordt vanuit Heliomare een multidisciplinaire arbeidstraining aangeboden. Het doel hiervan is het optimaliseren van de belastbaarheid en het behouden hiervan. Dit is belangrijk zodat de cliënt in staat is om terug te keren naar werk of aan het werk te blijven.

Deelnemers aan deze training zijn cliënten met lichamelijke klachten met een gedragsmatige en/of psychosociale component waarbij sprake is van (dreigend) arbeidsverzuim. Bij volledig verzuim is de ambitie dat de medewerker gedurende de eerste helft van de training weer aan het werk gaat. Het programma duurt maximaal 15 weken, gedurende 2 dagdelen in de week.

Chun-Fai Leung is fysiek begeleider (fysiotherapeut) van deze groep, de psycholoog en werkcoach zijn medewerkers van Heliomare.

Parkinson en Corona

Bij Praktijk DEEN worden veel personen behandeld met de ziekte van Parkinson. Parkinson is een chronische neurologische aandoening die kan zorgen voor ernstig invaliderende motorische en niet-motorische symptomen zoals: tremor …

De schouder

Vandaag deel 6 van deze blog door Erik Kieft In dit deel geeft Erik een “mini-college” door middel van een vlog …

Ontspanning

Volgend op de blog van vorige week over de balans tussen belasting en belastbaarheid gaan we het dit keer hebben over ontspanning.  …