l

Ut wisi enim ad minim veniam, quis laore nostrud exerci tation ulm hedi corper turet suscipit lobortis nisl ut

Recent Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Image Alt

Yoga

Yoga

Door: Lisette Erdtsieck

‘Yoga is voor mij een doorlopend onderzoek naar de mogelijkheden van het lichaam en de samenwerking van lichaam en geest. Tijdens de yogales leer je over en vooral van je eigen lichaam en neem je de rust om het ook te ervaren. Elke oefening heeft techniek nodig maar ook observatie. Je vrij voelen om naar binnen te keren, gebruik maken van je ademhaling en een beetje extra kennis zullen je steun en plezier geven in de ontdekking van de vele yogahoudingen!’

Lisette Erdtsieck begon in 2003 met yoga, aanvankelijk om na haar eerste zwangerschap wat tijd en rust voor zichzelf te vinden maar al snel spendeerde ze meer en meer tijd in de yogastudio. Ze volgde de drie-jarige VijnanaYoga lerarenopleiding in Amsterdam en volgde vele workshops. In 2014 werd ze nieuwsgierig naar een methode die ‘Critical Alignment’ genoemd wordt. Deze methode is gestoeld op het idee dat de yogahoudingen en de daaraan gekoppelde rust kan ontstaan als de (grote) spierspanning in de rug wordt geneutraliseerd. Geholpen door dekens en rubberen stripjes wordt geprobeerd spanning los te laten in de rug voordat de yogahoudingen geoefend worden.

Tarieven

Training 1x per week € 46,50 per maand

Door: Cecilia Götherström

“ All life is yoga” – Sri Aurobindo.

Yoga is een klassieke system – in India wordt het zelfs The Science Of Yoga genoemd –– die je begleid naar binnen, naar diegene die ervaart.

Dat klinkt misschien vreemd of esoterisch, maar het is heel systematisch.

Door de meditatie, de ademhalingsoefeningen, de houdingen en de ontspanning die allemaal deel zijn van elke les leer je jezelf van binnenuit kennen. En tegelijkertijd bouw je ook van binnenuit je fysieke en mentale kracht op.

Yoga is een reis. Het leven is een reis. Het ene maakt het andere sterker, helderder en andersom. Het is moeilijk uit te leggen, makkelijk te beleven.

Warm welkom in de lessen om het te ervaren!

Cecilia Götherström begon in 2000 met yoga, op aanraden van haar huisarts in Oostenrijk tijdens een burnout. Zij is sindsdien nooit meer gestopt. In 2002 verhuisde zij naar Nederland en begon hier in 2004 een 3-jarige opleiding tot Klassieke Yoga & Vijnana Yoga Docente in Amsterdam. In 2007 volgde zij nog een 3-jarige Internationale Vijnana Yoga Docente opleiding in Zwitserland en Duitsland. Zij geeft sinds 2008 full time yoga les en werkt ook als nutritionist / voedingsdeskundige. In 2014 & 15 is zij ook gecertificeerd in Bodyweight en Kettlebell les geven via Dragon Door International / Progressive Calisthenics Certification / Russian Kettlebell Certification.

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
Yoga Spaarne
09:00 - 10:00

Vrijdag

  • Yoga Spaarne
    09:00 - 10:00
No lesrooter available!

Maak een afspraak

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Bel dan tijdens kantooruren naar 023 528 56 77, of laat via onderstaand formulier uw gegevens achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.